صفحه اصلی
منوی غذایی
آموزش غذا
درباره ما
تماس با الهه دیبا
ورود کاربر
عضویت
سفارش های من
طرز تهیه مربای هویج
نویسنده خبر :
سه شنبه 15 تیر 1400
تعداد بازدید: 178
زبان : فارسی
چاپ
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1400/4/15
مواد لازم مربای هویج
هویج نیم کیلو پوست کنده و رنده شده
شکر نیم کیلو
هل چهار عدد
زعفران آب کرده
گلاب 3 قاشق
درقابلمه لعابی یا مس هویج هارو بریزید و شکر و هل (نکوبیده)را روی هویج ها بریزید نکته(اصلا شکر هم نزنید و آب اصلا نریزید) درب قابلمه بذارید و 12 ساعت تایم بگیرید قابلمه رو با درب بسته بذارید روی شعله خیلی خیلی ملایم بعد از یک ساعت نیم دیگر مربای شما شروع به قل های ریز زدن می کند حالا زعفران و گلاب و بعد از 20 دقیقه خاموش کنید بعد از خاموش کردن شعله یک دستمال نخی بندازید روی قابلمه و حدودا یک شب تا صبح بذارید در دمای آشپزخانه بمونه و خنک بشه و حالا داخل شیشه بریزید و نوش جان کنید.
از  
0
  رای
0
طرز تهیه میرزا قاسمی
طرز تهیه مربای هویج
طرز تهیه مربای به
دیدگاه شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
0
0