طرز تهیه مربای هویج

    
تعداد بازدید: 178
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1400/4/15

 مواد لازم مربای هویج 

هویج نیم کیلو پوست کنده و رنده شده 

شکر نیم کیلو 

هل چهار عدد

زعفران آب کرده 

گلاب 3 قاشق 

درقابلمه لعابی یا مس هویج هارو بریزید و شکر و هل (نکوبیده)را روی هویج ها بریزید نکته(اصلا شکر هم نزنید و آب اصلا نریزید) درب قابلمه بذارید و 12 ساعت تایم بگیرید قابلمه رو با درب بسته بذارید روی شعله خیلی خیلی ملایم بعد از یک ساعت نیم دیگر مربای شما شروع به قل های ریز زدن می کند حالا زعفران و گلاب و بعد از 20 دقیقه خاموش کنید بعد از خاموش کردن شعله یک دستمال نخی بندازید روی قابلمه و حدودا یک شب تا صبح بذارید در دمای آشپزخانه بمونه و خنک بشه و حالا داخل شیشه بریزید و نوش جان کنید.

 

 

از   0   رای
0


دیدگاه شما